kop homepage

2presentyourhome geeft u de oplossing voor een heldere presentatie van uw woningaanbod. Vervang uw oude saaie bouwtekeningen door levendige plattegronden. 2presentyourhome levert binnen drie werkdagen een mooie presentatie van uw woning.

De voordelen:

Middels de 2D en 3D presentatie van de woning kunnen de potentiŽle kopers zich niet alleen beter inleven in de woning maar wordt de woning ook intensiever bekeken. Naast deze voordelen geniet de woning op funda een hogere positionering.

mogelijkheden

Plattegrond Luxe:

U kiest voor een plattegrond inclusief een complete inrichting. De levendige presentatie geeft een duidelijk beeld van de indeling, de inrichtingsmogelijkheden en ruimte van de woning.

plattegrond met inrichting

Plattegrond Basis:

U kiest voor een plattegrond zonder inrichting. Deze presentie geeft duidelijk informatie over de indeling van de woning en de maten van de verschillende ruimtes.

plattegrond basis

Tarieven:

We maken al een plattegrond vanaf Ä20 euro. Voor informatie en de mogelijkheden kunt u bellen of het contactformulier invullen.

Werkwijze:

  • U scant uw tekeningen van de woning in (jpg-bestand) met daarop minstens ťťn gegeven maat, of duidelijk leesbare schets op schaal.
  • U mailt de tekeningen naar karin@2presentyourhome.nl
  • Binnen drie werkdagen ontvangt u per mail de getekende digitale plattegrond en het fml-bestand welke u nodig heeft voor de toevoeging op Funda.